IceBug SpeedWBugrip
IceBug SpeedWBugrip
IceBug SpeedWBugrip

IceBug SpeedWBugrip

IceBug SpeedWBugrip

Storlek
Färg
  • Svart
I lager
2 199,00 kr
Inkl. moms

 

IceBug Speed kommer nu med uppdaterad design. Det halvhöga skaftet ger stabilitet till fotleden och promenadegenskaperna är grymma, tack vare ESS-stabilisatorn i mellansulan och en höjdskillnad mellan häl och tå som hjälper till att driva steget framåt. Reflexdetaljer håller dig synlig under mörka vinterpromenader, och fodret håller fötterna varma nog för raska promenader när temperaturen kryper ner en bit under nollan. Bugdri membranet gör även skon vattentät.

Yttersulan är vår BUGrip®-sula, med 16 dynamiska dubbar av karbidstål, som ger dig pålitligt grepp oavsett underlag. Skon är ett nummer liten i storlek och passar en smal till normalbred fot. Tänk på att där det inte finns halvnummer emellan storlekarna så är det bara ett halvt nummer som skiljer. T.ex mellan storlek 38,39 och 44,44

Hållbara materialval:

- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.

- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.

- BUGdri™-membran med 50% GRS-certifierad återvunnen PET.

- RipStop-överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.

IceBug
63105324_9
2 objekt
7310710231414

Information om Cookies

Nordmalingsskor.se använder cookies för att förbättra besökarens upplevelse och för att kunna förstå hur användare surfar på hemsidan.