DHL under jultider.

- Sista upphämtningsdatum för inrikesfrakt är den 18 december.

- För utrikesfrakt är sista upphämtningsdatum mellan den 13 - 27 december beroende på destination.

- DHL är tillbaka i full kapacitet från och med den 2 januari.

Sändningar & Returer

När du beställer din sko så väljer du vilken av Klarnas betalningssätt du vill ta. Det kan inträffa att lagersaldot på webshoppen inte stämmer överens med verkligt lagersaldo pga. att vi har en öppen butik där skon just kan ha blivit såld. Du får ett meddelande om så är fallet.

Avsändning inom 2 arbetsdagar

Ditt paket skickas vanligtvis inom 2 arbetsdagar efter beställning och skickas via DHL med utlämning på närmaste utlämningsställe. Du får ett sms när paketet finns att hämta ut. Vi mailar en länk och ett sändningsnummer till dig så du kan söka ditt paket när du vill.

Fraktkostnad 65 kr - retur kostnadsfri inom Sverige

Frakten kostar 65kr och eventuell retur är kostnadsfri inom Sverige. Vill du byta storlek så skickas den nya skon utan fraktkostnad men retursedel medföljer inte i den försändelsen.

Hur gör man eventuell retur?

Returfraktsedel följer med i leveransen. Fyll i bifogat formulär och lägg i kartongen. Skydda kartongen med skyddspappen som den kommer i eller lägg den i en plastpåse och tejpa ihop. 

Sätt på returfraktsedeln och lämna in paketet där ni hämtade ut det. Från att ni lämnar in paketet till ert ombud tar det ca 3-4 dagar tills att den är tillbaka på vårt lager. Om det är helg, helgdagar eller annat som kan komma i vägen, kan det ta någon dag extra. 

OBS! Retursedel följer inte med leveranser som går utanför Sverige.

Återbetalning via Klarna

Återbetalning sker då via Klarna, dit ni kan vända er om ni fundera över betalningen. Frakten återbetalas inte.

OBS! P.g.a dyrare frakter utomlands så medföljer inte retursedel vid utlandspaket.

Information om Cookies

Nordmalingsskor.se använder cookies för att förbättra besökarens upplevelse och för att kunna förstå hur användare surfar på hemsidan.