• På rea!
Icebug Arcus

Icebug Arcus

Icebug Arcus Ord. pris: 1250kr

Storlek
Färg
  • Svart
I lager
1 250,00 kr
Inkl. moms

 

Icebug Arcus RB9X GTX - för långa löprundor, promenader på grusvägar och lätt vandring i alla slags väder.

Arcus skyddar mot dåligt väder tack vare det vattentäta GORE-TEX® Invisible membranet. Membranet är integrerat med det övre materialet, vilket gör det ännu mjukare och bekvämare än en traditionell membranbootiekonstruktion.

Denna sko är för användaren som vill ha extra dämpning, oavsett om det kan vara för längre löprundor eller promenader. För att förbättra komforten och den fantastiska löpkänslan har den en vippfri mellansula som minskar trycket på framfoten och hälen och hjälpa farten framåt - vilket ger ett smidigt steg. Mellansulan är tillverkad av kompressionsgjuten EVA vilket möjliggör en naturlig dubbel densitet där framfoten har en högre densitet - vilket ger en mer lyhörd tå-off. Detta ger stor komfort på längre löprundor och ger ändå lyhördhet och en härlig löpkänsla. RB9X-yttersulan ger grepp på både torra och våta ytor, vilket gör Arcus till den perfekta löpar eller promenadskon i de flesta väderförhållanden.

IceBug
627043914_7
2 objekt
7310710254642

Information om Cookies

Nordmalingsskor.se använder cookies för att förbättra besökarens upplevelse och för att kunna förstå hur användare surfar på hemsidan.